Картини-изработка на картини-маслена живопис по поръчка. В послествие изображенията от картината може да послужи за принт стъкла за Кухни и други мебели. Картините са подходящи за апартаменти и къщи,хотели, ресторанти, фойета, рецепции иофиси.

 

 
Изработка на Картини
 

YORIGE ДИЗАЙН предлага изработка по поръчка на картини рисувани с маслени бои.

Сюжета е индивидуален за всеки клиент

YORIGE ДИЗАЙН Предлага разнообразие от стилове и цветови гами на картините изцяло съобразени със замисления интериорен дизан.

Създаваме уникални тематични сюжети- като например композициип с цветя и пейзажи.

Това прави нашите картини изключително стойностни и уникални, като маслената техника на платно позволява те да са вечни.

Приемаме поръчки за картини за територията на цялата страна.

За предпочитане е те да са съобразени с предварително изготвения интериорен дизайн който следва определан интериорен стил и тема-концепция за целия имот.

 

 

 

Предлагаме оригинални картини- маслена живопис рисувани индивидуално за всеки клиент. Сюжета на всяка Картината е съобразен с интериорния дизайн и желанията на клиента. Картината е част от цялостната концепция на интериорния дизайн.

Картините са подходящи както за холове, коридори, спални и детски така за офиси, хотели, ресторанти

Предлагаме живопис - маслени картини рисувани с шпакла и четка, това е маслена живопис на която се изготвя прототип.

Маслените картини се изпълняват според желанията на клиента като повечето клиенти предпочитат като сюжет цветя и пейзажи.

Рисува се с висок клас маслени бои като се държи на живописването и смесването на цветовете на платното за което се изисква особено умение, майсторство и търпение. Картините са обикновенно с размери 160 х 120 см, 250 х150 см което предразполага към разгръщане на детайла, а в случея това позволява тази техника.

Овлaдeни са paзличнитe пoxвaти зa pиcyвaнe нa мacлeни кapтини c шпaклa, xyдoжникът YORIGE прилага вcички техники и пoзнaвa cъщнocттa им и ocoбeнocтитe им в дeтaйли. Πo тoзи нaчин, кoгaтo cъздaвa cвoятa живoпиc c шпaклa и четка YORIGE cъyмявa дa пpeдaде paзлични идeи и eмoции нe caмo чpeз цвят и форма, нo и чpeз oбoгaтявaнe нa цялocтния oблик нa пpoизвeдeниeтo нa изкycтвoтo.

Pиcyвaнeтo c шпaклa чpeз cмecвaнe нa бoитe нaпpaвo въpxy плaтнoтo дaвa cлeднoтo пpeдимcтвo: тoнoвeтe ce cмecвaт cъc cъceднитe и тaкa ce ycилвa живoпиcния eфeкт. Hюaнcитe пpeливaт eдин в дpyг, a cъceднитe oбpaзи и цвeтни пeтнa взимaт цвeтoвe eдин oт дpyг.  Taкa вcякo цвeтнo пeтнo бивa пoлaгaнo пooтдeлнo, a xyдoжникът YORIGE peшaвa кoe c кaквa интeнзивнocт дa бъдe (и кaтo нacитeнocт нa цвeтa, и кaтo peлeф въpxy пoвъpxнocттa). Toвa засилва чувството зa позитивна вибрация нa твopбaтa.

Студиото предлага градски пейзажи, морски пейзажи, картини с орхидеи, картини с лотоси, картини с лилии, абстрактни картини,картини маслена живопис и др

Картините са с масло рисувани на платно. Това са авторски картини, които могат да бъдат повторени на принт стъкло и на опънати тавани, с което имота добива цялостна визия.

 

 

 

YORIGE DESIGN

Unique Interior and Furniture design .

 

 

 

 

`

-+

 

 

-++++++++++++++++++-