Уникален интериорен дизайн съобразен с вашият вкус

Проектиране на интериори за

Апартаменти и Къщи

Хотели, Ресторанти, Фойета, Рецепции, Офиси

 

  Интериорни Услуги  

 

YORIGE ДИЗАЙН предлага услуги в областа на интериорния дизайн. Предлагаме широка гама от Стилове и детайли.

Предлагаме визуализации които нагледно паказват връзката между стени, тавани и подове както и уточняват цялостната концепция на дизайна и цветова гама.

Създаваме уникални тематични интериорни проекти в които повтаряме детайли от нарисуваната за вас специално картина в принт стъклото на кухнята, както и в останалите мебели от помещенията, повтаряме същата идея в опънатите тавани и дори в покривките и възглавниците по отношение на декорацията.

Това прави нашият дизайн и изпълнение изключително иновативни поради което сме предпочитани в страната и чужбина. Ние правим така че проекта който сте видели на хартия да оживее в релността.


Предлагаме авторски интериорен дизайн собразен с последните модни тенденции. 


Интериорните визуализации дават ясна представа за цветовата гама на помещенията както и връзката с корпусната и мека мебел.

 

 

 


Принт стъклата са обикновено повторение на вече нарисувана картина специално за този интериор, опънатите тавани са често срещана практика при нас някои клиенти ги наричат светещи тавани зад опъната мембрана, а  окачени тавани са почти задължителни за да може да се сложи в тях скрито и насочено осветление. Често това осветление е от клас LED осветление- RGB осветление което предлага вълшебна многоцветност според програмите на заложеният контролер.


Изпълняваме вълнуващ интериорен дизайн изпълнен с множество оригинални решения.
дoидното осветление присъства във всички наши решения като смятаме в наши дни стойностния интериор идва основно от осветлението. Окачените тавани работят и като корнизи като много често пред завесите залагаме LED осветление.


YORIGE ДИЗАЙН предлага неокласически интериори подходящи за хотели, ресторанти, фоета, рецепции.
В последно време проектираме и много сватбени салони, зали за тържества, събрания, приготвяме интериора и обзавеждаме конферентни зали и зали за банкети.


Модерният интериор с изчистената визия е също предпочитан поради функциолността, лекотата и новата модерна визия която позволява свободно вграждане на принт стъкло със всякакви мотиви.


Корпусната мебел я проектираме с особена грижа и разбиране съобразено с точните размери  и пропорции на помещенията, а меката мебел за нас е изкуство, като в нея залагаме висококачествени материали за постигане на максимален комфорт и функционалност.


С годините разбрахме че комбинацията на визия и функционалност прави интериора и мебелите стойностни и непреходни във времето.

Изпълнението на проектите и възможно на територията на цялата страна.

 

 

YORIGE DESIGN

Unique Interior and Furniture design .

 

 

 

 

`

-+

 

 

-++++++++++++++++++-