Мебели-изработка на корпосна и мека мебел по поръчка, Принт стъкла за Кухни и други мебели за апартаменти и къщи, хотели, ресторанти, фойета, рецепции, офиси, сватбени салони.

 

 
 
Изработка на Мебели
 

 

YORIGE ДИЗАЙН предлага услуги в областа на проектирането на корпусна и мека мебел и тяхното изпълнение по поръчка.

Предлагаме широка гама от Стилове и детайли, мебелите са произведени от ПДЧ, MDF, дърво.

YORIGE ДИЗАЙН Предлага визуализаци,и които нагледно показват връзката между мебелите в цялостната им композиция в помещенията.

Създаваме уникални тематични мебели, в които повтаряме детайли от нарисуваната за вас специално картина в принт стъклото за кухнята, както и в останалите мебели от помещенията. Това прави нашите мебели изключително стойностни и уникални, в тях съчетаваме естетика и функционалност. При нас ще намерите неща които не се предлагат по нито една мебелна верига като AIKO,IKEA,MOBO.

Предлагаме цели комплекти:

Спални, Кухни, Секции за хола,Трапезарии, Дивани,

Гардероби, Маси и Столове, Фотьойли, Скринове,

Шкафове, Портманта, Канапета, Мебели за детска стая,

Бюра и обзавеждане на офиси и

висококачествени Матраци направени по

поръчка за нашите легла.

Приемаме проръчки за мебели за територията на цялата страна

 

Предлагаме пълно обзавеждане за дома и обзавеждане за хотела, дизайнерска корпусна мебел и мека мебел по поръчка. Нашата  мека мебел е с високо качество изготвена по наш проект .


Предлагаме широка гама  обзавеждане, тапицирана мебел се прави по проект специфично за клиента , интериорите ни изобилстват  новаторски идеи , интериорен дизайн предлагаме на всички клиенти още в началото на нашата работа .


Изработка на дизайнерска корпусна мебел на достъпни цени. Имаме мебели от среден и висок клас по избор на клиента.

Майстори сме на Уникални дизайнерски Спални, Кухни, Секции за хола, Дивани, Гардероби, Фотьойли, Скринове, Шкафове, Портманта, Канапета, Детска мебел, бюра и обзавеждане на офиси


Производството на дизайнерска мека мебел, производството на дивани, канапета и фотьойли се уточнява в най големи детайли за да се постигне максималната визия. Разтегателните мебели са хита на нашият дизайн,  разтегателни дивани и фотьойли са често харесвани от клиентите поради по добрите параметри на функционалност.


Предложенията ни за дома започват с обзавеждане за хол и всекидневна като се предлагат различни варианти на секции които взаимно се допълват. Следва дизайнерско обзавеждане на кухня и трапезария с елегантни маси и столове. Преминава се към обзавеждане на спалнята за родителите, детска стая, които изобилстват както от модерни легла с вградено осветление така и от изискани тоалетки, нощни шкафове, ракли. Антретата са обзаведени с шикозни гардероби, портманта.


Работим със среден и висок клас матраци Матраци ТЕД, Матраци Камбо, Матраци ЕКОН
Предлагаме и обзавеждане за Заведение, за Барове, Офис обзавеждане, Хотелско обзавеждане, с характерните  Мини бар, предлагаме решения за оригинални Рецепции  и мебели за търговия.

 

 

 

YORIGE DESIGN

Unique Interior and Furniture design .

 

 

 

 

`

-+

 

 

-++++++++++++++++++-