YORIGE DESIGN предлага интериорен дизайн, обзавеждане и проектиране на мебели. Изработка на корпосна и мека мебел по поръчка, принт стъкла за кухни и други мебели, окачени и опънати тавани, маслени картини- по поръчка, завеси и декорация.

Предлагаме уникален дизайн специално и само за вашият дом, хотел, ресторант, фойе, рецепция, офис, приемна, дом. кабинет. Бъдете неповтолрими с нашите авторски интериори, мебели и картини съчетани в една обща концепция!

По този начин вашият интериор ще изглежда цялостен и облечен в една обща идея.

 

 
  Услуги които предлагаме  
 

 

YORIGE ДИЗАЙН предлага услуги в областа на интериорния и мебелен дизайн-мебели по поръчка. Специализира в проектирането на уникални мебели с които вашият имот да придобие уникален характер.


 YORIGE ДИЗАЙН има натрупан солиден опит в работата с клиенти.
Създаване и реализиране на проекти, които съчетават в себе си естетика и функция. Тяхното изпълнение е възможно на територията на цялата страна.


YORIGE ДИЗАЙН  държи на индивидуалността на всеки свой клиент и затова се изработва всяка мебел с грижа и старание проектирана изработена специално за Вас!


Предложенията за интериорния и мебелен дизайн са съобразени с цветовите решенията на помещенията, дизайна на таваните, текстила, осветлението и всички други детайли, необходими за ползването на вътрешните пространства на сградите. В интериорния дизайн винаги залагаме на опънати тавани и окачени тавани в които поместваме RGB и LED осветление.


Целият процес на проектиране и реализация на даден обект е съвместна работа с вас и обстойно обсъждане с клиентите.


Имате възможност да видите проекта в цялост за което помагат нашите визуализации.

Предлагаме и картини -маслена живопис изготвени според интериорния проект и съобразени с цветовата гама. Повечето от нашите клиенти предпочитат като сюжет цветя и пейзажи-морски пейзажи, планински пейзажи, градски пейзажи. които намират подходящи за местото над дивана в дневната и над леглата в спалните.


Всеки детайл, заложен в интериорния проект е действителен – със знанието как да го изпълним.
А това е най-важната част от нашата работа е умението, че този проект може да бъде реализиран.

 

 

 

YORIGE DESIGN

Unique Interior and Furniture design .

 

 

 

 

`

-+

 

 

-++++++++++++++++++-